Стаи

Студио Ренесанс

Студио Ренесанс, както името предполага, е комбинация на античност с нагласа за новаторство. Тази стая предлага автентично черно дърво и всяка линия, всеки мебел и аксесоар са обмислени и не е оставено нищо излишно. Атмосферата, която ви обладава, ще ви пренесе в центъра на развитие на ренесансовото изкуство – Флоренция.

Студио Ле Фльор

В студио Ле Фльор, вие ще почувствате свежия полъх на пролетни нюанси. Наименованието Ле Фльор (от френски Les Fleurs – цветя ) поставя тематиката на тази приятно ободрителна стая и ви оставя да се потопите в спокойствие и релаксация.

Двойна стая Болеро

Класическа стая с две легла, двойна стая Болеро, предлага отпускаща и приятна обстановка, в която вашето уединение е гарантирано. Стаята разполага с всички необходими за един приятен престой детайли, елегантни аксесоари, модерно изкуство, дърборезба и умело съчетани цветове.

Апартамент Бохеми

Апартамент Бохеми е блян за всеки посетител. Съчетанието на бохемски стил и естествено дърво са безспорен знак за високо качество и лукс, който стаята предоставя.

Апартамент Моцарт

Озареният от светлина апартамент – Моцарт, не случайно носи името на един от най-великите композитори. Със своят простор, уют и невероятно съчетан стил ще допринесе за вашия незабравим престой.

Студио Романтика

Студио Романтика ще ви омае със своята прелест, в която ще се влюбите от пръв поглед и ще пожелаете да останете завинги.  

Двойна стая лукс Хистори

Двойна стая Хистори ще ви потопи в изяществото на ренесансовата култура и стил.  Изисканият интериор ще ви предостави незабравимо усещане за лукс и спокойствие.

Двойна стая лукс Венеция

Ако желаете да се пренесете в романтична Италия, двойна стая Венеция ви предлага търсения комфорт и усещане. С великолепния автентичен дизайн на стая Венеция, Вие ще се насладите на гарантиран разкош и спокойствие.